• Zuza Wójcik

Qlavi (klawi) nie kulawi! ➡️Dlaczego boimy się upadku❓ ➡️Dlaczego i kiedy upadamy❓ ➡️Jak upaść

My znamy odpowiedź na te pytania i podzielimy się z Wami tą wiedzą❗️

Zapraszamy na 🤩DARMOWE 👏zajęcia terapeutyczne pt. „Qlavi (klawi) nie kulawi!” dotyczące problematyki upadku! Zajęcia będą się odbywać w każdą środę o godz. 11.30 w ośrodku RehaMedica przy ul. Derkacza 17. Okres trwania zajęć: 27.02-17.04.

Dla kogo te zajęcia❓ ➡️pacjentów neurologicznych (samodzielnie chodzących); ➡️osób starszych (65+); ➡️osób po urazach stawów lub złamaniach powstałych w wyniku upadku.

W ramach zajęć otrzymacie od wykwalifikowanych fizjoterapeutów z RehaMedica: ✔️testy równowagi dynamicznej i statycznej, które pomogą określić ryzyko upadku; ✔️plan ćwiczeń adekwatnych do potrzeb, wieku i kondycji danej osoby; ✔️wzmacnianie gorsetu mięśniowego stabilizującego sylwetkę; ✔️trening równowagi i koordynacji; ✔️ćwiczenia w systemie Fizjo Bungee Therapy, w którym pacjent znajduje się w odciążeniu dynamicznym, podwieszony za pomocą specjalnych, wygodnych uprzęży oraz elastycznych gum (zero ryzyka urazu upadku!).

⚠️Zgłoś się czym prędzej pod nr 530 931 245 ☎️. Ilość miejsc ograniczona (grupa 10-12 osób)!

1 wyświetlenia

+48 530 931 245

Całość prezentowanej strony internetowej stanowi własność Fundacja Qlavi i jest utworem w rozumieniu ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. Nr 90, poz. 631). Żadna jej część nie może być rozpowszechniana lub kopiowana w jakikolwiek sposób (elektroniczny, mechaniczny lub inny) bez pisemnej zgody Zarządu Fundacja Qlavi Informujemy, że publikowane na stronach niniejszego serwisu treści mają wyłącznie charakter informacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów prawa cywilnego.