Zarząd

46506025_1974983919259864_40878197219388

Agnieszka Filipkowska

Prezes

dr nauk humanistycznych, Ślązaczka, germanistka, nauczycielka języka niemieckiego, tłumaczka, działaczka na rzecz osób z niepełnosprawnością, aktywistka miejska i organizatorka akcji charytatywnych. Prywatnie podróżniczka i blogerka, która mając najcięższy typ rdzeniowego zaniku mięśni (SMA, typ 1) aktywnie żyje na "kredyt" od ponad 30 lat.

46747913_1980212328737023_34430175573956

Zuzanna Wójcik

Wiceprezes

Pracownica Centrum Rehabilitacyjnego Rehamedica, gdzie zajmuje się rejestracją oraz sprawami bieżącymi firmy. Młoda, ambitna i pracowita studentka Gospodarki Przestrzennej na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach, aktualnie pisze pracę licencjacką nt. barier architektonicznych osób niepełnosprawnych.

+48 530 931 245

Całość prezentowanej strony internetowej stanowi własność Fundacja Qlavi i jest utworem w rozumieniu ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. Nr 90, poz. 631). Żadna jej część nie może być rozpowszechniana lub kopiowana w jakikolwiek sposób (elektroniczny, mechaniczny lub inny) bez pisemnej zgody Zarządu Fundacja Qlavi Informujemy, że publikowane na stronach niniejszego serwisu treści mają wyłącznie charakter informacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów prawa cywilnego.